Gazi AI Center ile Üniversite Sanayi İşbirliği
30 Mayıs 2023 | 00:00
Gazi AI Center sektör ile işbirliği çalışmalarını sürdürmektedir. Üniversite Sanayi işbirliği kapsamında merkez bünyesinde çalışacak ve üniversitemizde lisansüstü çalışmalar yapmak isteyen gençler aranıyor. Hem lisansüstü çalışmalarını sürdürecek hem de araştırmalara katkı sağlayacak kısmı veya tam zamanlı çalışacak veya burslu olarak projelerde görev alacak uzmanlara, ilgililere veya kendisini geliştirmek isteyen gençlere ihtiyaç vardır. Konular aşağıda verilmiştir.
 
  • Kurumsal yerli ve milli anlık mesajlaşma uygulaması geliştirme  

Aranan özellikler: Tercihen Android, iOS mobil uygulama geliştirme ve web Soket programlama konularına hakim, Kriptoloji bilimi ile daha önce çalışmalar yapmış, Bulut teknolojisi hakkında bilgi sahibi, İletişim becerisi yüksek ve ayrıca takım çalışmasına yatkın adaylar tercih sebebi olacaktır.

  • İHA ve zırhlı araçlara entegre olarak çalışan gerçek zamanlı hedef takip ve analiz uygulaması; 

Aranan özellikler: Görüntü işleme konusunda deneyimli, Harita ve coğrafi bilgi sistemleri konularında bilgi sahibi, Tercihen gerçek zamanlı veri işleme konusunda bilgi sahibi, Tercihen Pyhton ve/veya C++ programlama dillerine hakim, İletişim becerisi yüksek ve ayrıca takım çalışmasına yatkın adaylar tercih sebebi olacaktır.

  • Yapay zeka meraklısı gençler;

Aranan özellikler: Yapay zekaya ilgi duyan, kendini geliştirmek isteyen lisans ve lisansüstü öğrenciler aranmaktadır. Konuya ilgi duyan ve kendilerini geliştirmek isteyen adaylar tercih edilecektir.

Tüm müracaatlar aicenter@gazi.edu.tr adresine e-posta ile yapılmalı ve kişisel erişim bilgileri ve deneyimleri içeren CV dokümanı mutlaka e-postaya eklenmelidir. 

Gazi AI Center ile Üniversite Sanayi İşbirliği-1

background image