9. Türk Tıp Dünyası Kurultayı Merkez Müdürümüzün de katılımı ile gerçekleşti
21 Ekim 2023 | 14:35

Bu resim için metin sağlanmadı

Türkiye Sağlık Veri Araştırmaları ve Yapay Zeka Uygulamaları Enstitüsü tarafından bu yıl 19-22 Ekim 2023 tarihinde İstanbul’da düzenlenmekte olan 9. Türk Tıp Dünyası Kurultayı kapsamında takdim edilecek olan TÜSEB Aziz Sancar Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri sahiplerini Kurultay, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, çeşitli ülkelerden katılan sağlık bakanları, bilim insanlarını, akademisyenleri ve sağlık sektörü paydaşlarını bir araya getirdi.

Sağlıkta Yapay Zekâ” ana temasıyla gerçekleştirilecek olan kurultayda bu yıl ilk kez gerçekleştirilen “Doktora Konsorsiyumu” ile alanında uzman seçkin bilim insanlarıyla araştırmacıları bir araya getirerek bilim köprüleri oluşturması hedeflenmiş olup, sağlıkta yapay zekâ alanındaki önemli bilimsel gelişmeleri tartışmak üzere paneller düzenlenmektedir 📌

Kurultaya katılım sağlayan ve "Sağlık Veri Organizasyonu Bilim Kurulu" 'nda yer alan Merkez müdürümüz Prof.Dr. Şeref Sagıroğlu ve bu alanda çalışmalarını sürdüren bütün bilim insanlarımıza başarılar diliyoruz.

background image