" 2. Siber Güvenlik Zirvesi " 18.12.2023 tarihinde yapıldı.
19 Aralık 2023 | 12:40

Düzenleme kurulunda yer aldığımız ve desteklediğimiz Üniversitemiz Rektör danışmanı ve Merkez Yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Halil Ibrahim Bülbül ün yürüttüğü ve akademik danışmanlık desteğinde bulunduğu IEEE Gazi Öğrenci Kolu , SİBERAY Gazi Öğrenci topluluğu ile Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Sayın Faruk Aydın, Daire Başkan Yardımcısı Sayın Erdem Yaban ve diğer Başkan Yardımcılarının destekleriyle düzenlenen "2.Siber Güvenlik Zirvesi" 18.12.2023 tarihinde üniversitemiz Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayindir , Sosyal İşler koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan ve EMO Ankara Başkan yardımcısı Sayın Cevdet Arslan katılımıyla Mimar Kemaleddin salonunda geniş bir katılım ile yapıldı.

Etkinliğe katılım sağlayan konuşmacılar, katılımcılar ve öğrencilere teşekkür ederiz.

zirve 1-7 zirve 3-1zirve 4-1

zirve 1-1zirve 2-6zirve 2-3