4 Ocak 2024 | 12:19

Merkezimiz ve ARGE Kurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Üretken Yapay Zeka Fırsatlar ve Tehditler Eğitim Programı” 03.01.2024 tarihinde Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonunda gerçekleştirildi. Programa Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Yücel Gelişli, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Prof.Dr.Reşat Kasap, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur Gökmen akademisyenler ve konuklar katıldı.

ARGE Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Gonca ÇAKMAK’ın yürüttüğü panelde, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Şeref Sağıroglu “Üretken Yapay Zeka: Fırsatlar ve Tehditler” adlı sunumu, Gazi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serçin Karataş“Akademik Kariyer Gelişiminde Üretken Yapay Zeka” adlı sunumu, Gazi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Felsefe Grubu Eğitimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Dombaycı “Üretken Yapay Zeka Etiği” adlı sunumu, Gazi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Düzgün “ Akademik Araştırmalarda Üretken Yapay Zeka Kullanımı” adlı sunumu gerçekleştirdi.

Bu resim için metin sağlanmadıBu resim için metin sağlanmadı