01.03.2024 tarihinde MAKÜ-Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde ‘Yapay Zeka Devrimi Mesleklerin Evrimi’ konulu konferans düzenlendi.
4 Mart 2024 | 10:08

01.03.2024 tarihinde MAKÜ-Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi, Dijital Dönüşüm Koordinatörlüğü ve Hayvancılık Sektöründe Dijital Teknolojiler Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde ‘Yapay Zeka Devrimi Mesleklerin Evrimi’ konulu konferansı düzenlendi.Konferans ve Sergi Salonunda gerçekleştirilen konferansa Burdur Valisi Türker Öksüz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik başta olmak üzere protokol üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferans Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Şeref Sağıroglu ’nun ‘Üretken Yapay Zeka ve Değerlendirmeler’ konulu sunumu ile başladı. Sağıroğlu sunumunda yapay zekanın yapıları hakkında bilgiler vererek bu teknoloji ile yapılabilecekler üzerinde durdu ve yapay zekanın faydalı kullanım alanları ile olası tehditlerini katılımcılarla paylaştı.Daha sonra birbirinden değerli konuşmacılar sunumlarını yaptı.

Öncelikle bu güzel etkinliği düzenleyen ve destekleyen MAKÜ ekibine teşekkür ederiz.

Veriden değer üreten ve en büyük amacı topluma fayda sağlayacak teknolojileri desteklemek ve akademik olarak öncülük etmek olan Müdürümüz Prof. Dr. Şeref Sağıroglu na yaptığı konferansları, seminerleri ve konuşmacı olarak katılımlarından dolayı teşekkür ederiz 👏

Bu resim için metin sağlanmadı

Bu resim için metin sağlanmadıBu resim için metin sağlanmadı

background image